Foreldremøte og bruktkveld 9. september

Mandag 9. september arrangerer vi foreldremøte og salg/byttekveld i kantinen i Flerbrukshallen. Vi fremskynder trening til 17.30 denne dagen og starter foreldremøte ca klokken 18.30. Vi planlegger å servere kveldsmat etter trening.

Vi oppfordrer alle til å ta med fravokst/brukt skiutstyr og klær.
Vi vil også ha med klesprøver fra Trimtex og ta bestilling av klubbklær for de som trenger å kjøpe nytt..

Oppstart treninger mandag 19. august!

Det er på tide å begynne sesongen igjen og vi ønsker nye og rutinerte skiløpere velkommen til treninger igjen!

Oppmøte ved Bøstrand Barnehage klokken 17.45.

Aktivitet: Rulleski klassisk.

Se under fanen "treninger" for mer informasjon.

Støtt Ballangen Ski med idrettsstrøm fra Polar Kraft

Idrettstrøm

Kjøp idrettsstrøm i DAG og støtt Ballangen Ski i vårt fremtidig arbeid for å fremme skisporten og opprettholde folkehelsetilbudet til befolkningen. Både privatpersoner og bedrifter kan inngå avtale, de aller fleste får gunstigere strømavtaler enn det de har i dag når de bytter til Idrettsstrøm.

Idrettsstrøm er levert av vår lokale strømleverandør Polar Kraft.

Følg linken under for bestilling.

https://kampanje.kti.no/?kid=ballangen-ski&fml=66

Takk for støtten og god tur i våre løyper 🙂

Kirunaspelen 2019

Rundt 25  løpere fra Ballangen Ski deltok på årets siste skihelg, sprint fredag, klassisk skirenn lørdag og stafett søndag. Det var stor innsats og mye skiglede hele helgen. Mange gode plasseringer ble det også. 

Takk for turen.....

Løypekjøring

Vi vil også denne sesongen sørge for gode skiforhold både i lysløypene og turløypene i Håfjellet.     I ukedagene blir lysløypene og 5 km prioritert, inn mot helg og i høytidene blir turløypen til Hulderheimen og de andre løypene også preparert. 

Om du har glede av det vi gjør......

Takk gjerne for turen ved å Vippse din støtte til løypekjøring: VIPPS 85620, merk med "løypekjøring"

På forhånd takk for støtten 👍

Klubbmesterskap lørdag 30. mars klokken 12.

Takk til alle som trosset været og deltok på klubbmesterskapet. Trivelig å se skigleden til alle løperne. Det vil komme bilder under galleriet 18-19.

 

NNM i Vadsø 22-24/3

Da har Charlene, Tobias, Per Anders, Sigrid og Eline reist til Vadsø for å delta på Nord-norsk mesterskap. Fredag er det klassisk korte distanser, lørdag fristil fellesstart og søndag stafett. 

Resultater fredag: Eline ble nr. 4, Per Anders nr. 7, Sigrid nr. 13 og Charlene nr. 15, hun gikk 750 m lengre enn distansen pga. dårlig merking. Tobias gikk feil og kom ikke i mål. 

Lørdag: Eline nr. 6, Per Anders nr. 5, Tobias nr. 10, Sigrid nr. 15 og Charlene nr 7.

Stafett: I mix gutter 13-16 gikk laget til Ballangen inn til en suveren seier, laget Ballangen deltok på i mix jenter 13-16 gikk inn til 6. plass. Mix jenter junior tok 2. plassen.🙂

Ankenesrennet 16/3

 

Resultater: Odin, Tiril,  Selma,  Ingrid,  Trym,  Emil,  Karoline og Anne Margrethe gjorde kjempegode skirenn i urangerte klasser. Thea J 11, Christen G 12, Per Anders G 16 og Kjetil i menn se. vant sine klasser. Sigrid ble nr 2 og  Tuva nr 4 i J 16. Ragnhild  nr 4 i J 13. David gikk inn til 2. plass i G 14.

Vi har hatt en flott gjeng på trening i februar, og håper å se flere utover vinteren!

Klubbavtale med Intersport Narvik

Ballangen ski har inngått avtale med Intersport Narvik hvor medlemmene får gode betingelser på kjøp av skiutstyr og andre produkter. Mere om avtalen ligger under fanen Tilbud skiutstyr.

Hovedlandsrennet på Gålå 1-3/3

Charlene, Sigrid, Per Anders og Tobias har reist for å delta på Hovedlandsrennet. Det er NM for 15-16 åringene. De skal gå følgende renn: Individuell start i fri stil 5 og 7,5 km på fredag. Lørdag er det sprint klassisk og skicross. Det hele avsluttes søndag med stafett, der løperne går på kretslag for Troms skikrets. Ballangen ski ønsker lykke til.

Resultater dag 1: Charlene ble nr 152 av 183, Sigrid nr 100 av 202, Per Anders nr 113 og Tobias nr 129 av 268.

Dag  2: Ingen av Ballangen  Ski sine løpere tok seg videre fra prologen, Per Anders tok en flott 38 plass av 217 deltagere i skicross. 

Sonemesterskap i Bjerkvik 17/2

Det ble mange flotte prestasjoner fra Ballangen ski sine løpere under sonemesterskapet, se eq-timing for resultater individuelt. Under ettermidagens stafett ble det seier for Andrea og Tuva i J 11-12, seier for Per Anders og Tobias i G 15-16 og det ble seier til Charlene og Sigrid i J 15-16. Selma og Trym deltok med stor iver i mix 8-10, Christen og Anne Margrete stilte i G 11-12 , Arne og Kjetil gjorde en hederlig innsats i menn senior.

 • Ballangen Energi

  Vår hovedsponsor Ballangen Energi AS

 • Ballangen Sjøfarm

  Ballangen Sjøfarm er også en viktig bidragsyter

 • Tusen takk for støtten!

  Om du vil gi din støtte til løypekjøring og arbeidet med barne og ungdomsarbeidet i Ballangen ski, bruk gjerne VIPPS, valgfritt beløp til VIPPS: 85620 eller direkte til
  kto nr: 4607 25 10739