Skisesongen nærmer seg.

 Da nærmer det seg første skirenn, også denne sesongen kan de som ikke ønsker å melde på til skirenn selv gjøre det til post@ballangenski.com innen tirsdag før rennhelg. Melder man på og betaler selv, ønsker kasserer at kvitteringer samles og leveres inn ved sesongslutt for refusjon. 

1.renn: Tour de Reisa, 7-8/12. Prolog, sprint lørdag, og normal distanse søndag. Kun sammenlagt premieutdeling. Arr. Nordreisa IL

2.renn: Vinterpremiæren i Kiruna 14-15/12.Lørdag  kl 11, fristil. Søndag kl 10, klassisk. For alle.  

3.renn: Førjulsrennet på Bardufoss 21/12. Kl 11, klassisk fra 8 år. Anbefales. Arr: BOIF.

4.renn: Romjulsrennet på Setermoen 29/12. kl 11 i fri stil. Fra 8 år Arr. Bardu IL.

Mer informasjon på Troms skikrets sin nettside. 

Linken Opp 2019

Hele 51 deltagere tok turen opp til Linken i strålende vær. 19 løp på tid og resultatlisten ligger under fanen Resultater.

Takk til alle deltagere og alle som var med på å få avviklet arrangementet.

Støtt Ballangen Ski med idrettsstrøm fra Polar Kraft

Idrettstrøm

Kjøp idrettsstrøm i DAG og støtt Ballangen Ski i vårt fremtidig arbeid for å fremme skisporten og opprettholde folkehelsetilbudet til befolkningen. Både privatpersoner og bedrifter kan inngå avtale, de aller fleste får gunstigere strømavtaler enn det de har i dag når de bytter til Idrettsstrøm.

Idrettsstrøm er levert av vår lokale strømleverandør Polar Kraft.

Følg linken under for bestilling.

https://kampanje.kti.no/?kid=ballangen-ski&fml=66

Takk for støtten og god tur i våre løyper 🙂

Kirunaspelen 2019

Rundt 25  løpere fra Ballangen Ski deltok på årets siste skihelg, sprint fredag, klassisk skirenn lørdag og stafett søndag. Det var stor innsats og mye skiglede hele helgen. Mange gode plasseringer ble det også. 

Takk for turen.....

Løypekjøring

Vi vil også denne sesongen sørge for gode skiforhold både i lysløypene og turløypene i Håfjellet.     I ukedagene blir lysløypene og 5 km prioritert, inn mot helg og i høytidene blir turløypen til Hulderheimen og de andre løypene også preparert. 

Om du har glede av det vi gjør......

Takk gjerne for turen ved å Vippse din støtte til løypekjøring: VIPPS 85620, merk med "løypekjøring"

På forhånd takk for støtten 👍

NNM i Vadsø 22-24/3

Da har Charlene, Tobias, Per Anders, Sigrid og Eline reist til Vadsø for å delta på Nord-norsk mesterskap. Fredag er det klassisk korte distanser, lørdag fristil fellesstart og søndag stafett. 

Resultater fredag: Eline ble nr. 4, Per Anders nr. 7, Sigrid nr. 13 og Charlene nr. 15, hun gikk 750 m lengre enn distansen pga. dårlig merking. Tobias gikk feil og kom ikke i mål. 

Lørdag: Eline nr. 6, Per Anders nr. 5, Tobias nr. 10, Sigrid nr. 15 og Charlene nr 7.

Stafett: I mix gutter 13-16 gikk laget til Ballangen inn til en suveren seier, laget Ballangen deltok på i mix jenter 13-16 gikk inn til 6. plass. Mix jenter junior tok 2. plassen.🙂

Vi har hatt en flott gjeng på trening i februar, og håper å se flere utover vinteren!

Klubbavtale med Intersport Narvik

Ballangen ski har inngått avtale med Intersport Narvik hvor medlemmene får gode betingelser på kjøp av skiutstyr og andre produkter. Mere om avtalen ligger under fanen Tilbud skiutstyr.

Sonemesterskap i Bjerkvik 17/2

Det ble mange flotte prestasjoner fra Ballangen ski sine løpere under sonemesterskapet, se eq-timing for resultater individuelt. Under ettermidagens stafett ble det seier for Andrea og Tuva i J 11-12, seier for Per Anders og Tobias i G 15-16 og det ble seier til Charlene og Sigrid i J 15-16. Selma og Trym deltok med stor iver i mix 8-10, Christen og Anne Margrete stilte i G 11-12 , Arne og Kjetil gjorde en hederlig innsats i menn senior.

 • Ballangen Energi

  Vår hovedsponsor Ballangen Energi AS

 • Ballangen Sjøfarm

  Ballangen Sjøfarm er også en viktig bidragsyter

 • Tusen takk for støtten!

  Om du vil gi din støtte til løypekjøring og arbeidet med barne og ungdomsarbeidet i Ballangen ski, bruk gjerne VIPPS, valgfritt beløp til VIPPS: 85620 eller direkte til
  kto nr: 4607 25 10739